• Slide01

    mini teleservices

AUTOMATISK MINI TELESERVICE CALL.

Med MINI TeleServices, ved din MINI, hvornår den har brug for et eftersyn og af hvilke dele, og den kan selv sende alle servicerelevante data til os. Indbyggede sensorer registrerer behovet for service og sender oplysningerne videre via et indbygget kommunikationssystem, der er monteret fra fabrikken. 

På vores autoriseret MINI værksted har vi adgang til oplysningerne og kan således tilrettelægge dit næste serviceeftersyn så effektivt som muligt – allerede inden der er aftalt en dato med dig. 

Forhør dig hos os, om din bil kan blive opkoblet til MINI TeleServices og oprettet i vores systemer på telefon 9626 2971.

Connecteddrive

SERVICE, DER KOMMER SOM KALDET.

Service skal der til, men med MINI TeleServices behøver du ikke længere selv holde styr på, hvornår det igen er ved at være tid. Din MINI registrerer automatisk, hvornår den har behov for service og sender alle servicerelevante data i forvejen til MINI. Du kan også selv foretage et MINI Teleservice Call for at aftale tid til serviceeftersyn – bare tryk på knappen i bilen. Værkstedet er således altid informeret om bilens tilstand og kan dermed bedre tilrettelægge serviceaftalen, som det passer dig bedst.

Forudsætninger / tilgængelighed

Forudsætninger:
• Ekstraudstyret ConnectedDrive Services eller intelligent nødopkald

Tilgængelighed:
• Kun i kombination med navigationssystem Professional, navigationssystem Business eller radio Professional