• Slide01

    bmw teleservices

AUTOMATISK BMW TELESERVICE CALL.

Med BMW TeleServices, ved din BMW, hvornår den har brug for et eftersyn og af hvilke dele, og den kan selv sende alle servicerelevante data til os. Indbyggede sensorer registrerer behovet for service og sender oplysningerne videre via et indbygget kommunikationssystem, der er monteret fra fabrikken. 

På vores autoriseret BMW værksted har vi adgang til oplysningerne og kan således tilrettelægge dit næste serviceeftersyn så effektivt som muligt – allerede inden der er aftalt en dato med dig. 

Forhør dig hos os, om din bil kan blive opkoblet til BMW TeleServices og oprettet i vores systemer på telefon 9626 2971.

bmwteleservices

SERVICE, DER KOMMER SOM KALDET.

Service skal der til, men med BMW TeleServices behøver du ikke længere selv holde styr på, hvornår det igen er ved at være tid. Din BMW registrerer automatisk, hvornår den har behov for service og sender alle servicerelevante data i forvejen til BMW. Du kan også selv foretage et BMW Teleservice Call for at aftale tid til serviceeftersyn – bare tryk på knappen i bilen. Værkstedet er således altid informeret om bilens tilstand og kan dermed bedre tilrettelægge serviceaftalen, som det passer dig bedst.

Forudsætninger / tilgængelighed

Forudsætninger:
• Ekstraudstyret ConnectedDrive Services eller intelligent nødopkald

Tilgængelighed:
• Kun i kombination med navigationssystem Professional, navigationssystem Business eller radio Professional