• Slide01

    Om os

Om Arne Poulsen Automobiler A/S

Hos Arne Poulsen Automobiler A/S er vi specialister i BMW og med vores autoriseret BMW-værksted, er vi stolte af at servicere og reparere biler fra store dele af landet.

På vores værksted kan vi også servicere din BMW, hvis der er tilknyttet en BMW service- eller garantiaftale. Kontakt vores værksted for mere info.

For at sikre at du bibeholder fabriksgarantien på din BMW, benytter vi os kun af originale BMW reservedele når din bil bliver repareret eller får udført service på vores værksted. Som serviceværksted holder vi løbende vores BMW-mekanikere ajour med de seneste tekniske kurser, som bl.a. foregår i København, Stockholm og Oslo.

Som ISO 14001-certificeret virksomhed lever vi op til den internationale standards krav om miljøledelse, der er et redskab til at styre, overvåge og samtidig nedbringe den belastning af miljøet, der er et resultat af vores aktiviteter. Læs mere

Løbende har vi attraktive biler hjemme som både kan leases og finansieres.
Kig forbi vores salgsafdeling i Herning eller på vores hjemmeside, hvor vi sælger BMWer til private og erhverv, med fordelagtige billån og leasingaftaler.

I øjeblikket har vi et stort antal BMW'er, som kan fås, både som papegøjeplader og hvidpladebiler, med et godt kilometerantal, klar til levering - hør vores salgsafdeling for mere information.

Arne Poulsen Automobiler A/S blev grundlagt i 1967.

 

Kontakt

Arne Poulsen Automobiler A/S
Dueoddevej 1
7400 Herning
Danmark

+45 9722 3122
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR 66867412

 

AUTOBRANCHENDANMARK
cq5dam.resized.img.585.low.time1526542903950 1
Miljo ISO 14001 DANSK FORCE

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik